POLÍTICA DE PRIVACIDAD

GUIA IMPLEMENTACIÓ

Clàusula a incloure en un enllaç (hipervincle) titulat ‘Avís Legal’ a totes les pàgines del web, per exemple al peu de pàgina.

 

AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL

Per tal de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

Denominació Social: PYMERALIA S.L.

Domicili Social: C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESOL 4 43540 S.C. DE LA RÀPITA. 43540 SANT CARLES DE LA RÀPITA (TARRAGONA)

CIF:  B97600688

Telèfon: 977744087

E-Mail: hola@pymeralia.com

Lloc Web: www.pymeralia.com

Dades Registrals: * afegir tota la informació registral del registre mercantil

 

1.     Objecte

PYMERALIA S.L.(Des d’ara també el prestador) com responsable del lloc web, www.pymeralia.com posa a disposició dels usuaris el present document, que regula l’ús del lloc web amb el qual pretenem donar compliment a les obligacions que disposa la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), així com informar a tots els usuaris del lloc web sobre quines són les condicions d’ús del lloc web.

A través del web, PYMERALIA S.L. facilita als usuaris l’accés i utilització de diferents serveis i continguts posats a disposició a través del web.

Tota persona que accedeixi a aquest web assumeix el paper d’usuari (en endavant l’usuari), i implica l’acceptació total i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, així com a qualssevol altres disposicions legals que fossin d’aplicació.

Com a usuaris, han de llegir atentament aquest Avís Legal en qualsevol de les ocasions que entrin al web, ja que aquesta pot patir modificacions ja que el prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer a la web, sense que hi hagi l’obligació de pre-avisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, sent suficients la publicació al lloc web del prestador.

 

2.     Condicions d’accés i ús de la web.

 

Veracitat de la informació.

Tota la informació que facilita l’Usuari ha de ser veraç. A aquests efectes, l’Usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades a través dels formularis de contacte.

Serà responsabilitat de l’Usuari mantenir tota la informació facilitada a PYMERALIA S.L. permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la seva situació real. En tot cas, l’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi al prestador o a tercers.

 

Menors d’edat.

Per a l’ús dels serveis, els menors d’edat han d’obtenir sempre prèviament el consentiment dels pares, tutors o representants legals, responsables últims de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec. La responsabilitat en la determinació de continguts concrets als quals accedeixen els menors correspon a aquells, és per això que si accedeixen a continguts no apropiats per Internet, s’hauran d’establir en els seus ordinadors mecanismes, en particular programes informàtics, filtres i bloquejos, que permetin limitar els continguts disponibles i, tot i que no siguin infal·libles, són d’especial utilitat per controlar i restringir els materials als quals poden accedir els menors.

 

Obligació de fer un ús correcte de la web.

L’Usuari es compromet a utilitzar la web de conformitat a la Llei i al present Avís Legal, així com a la moral i bons costums. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina amb finalitats il·lícites o prohibides, lesives de drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització d’equips informàtics o documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic del prestador.

En particular, ia títol indicatiu però no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

 

(A)        sigui contrària, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en tractats internacionals i altres normes vigents;

(B)        indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigrants, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral i l’ordre públic;

(C)        indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició;

(D)       sigui contrari al dret a l’honor, a la intimitat personal o familiar oa la pròpia imatge de les persones;

(I)         de qualsevol manera perjudiqui la credibilitat del prestador o de tercers; i

(F)        constitueixi publicitat il·lícita, enganyosa o deslleial.

 

3.     Exclusió de garanties i responsabilitat

El prestador s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al nostre lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè.

Aquest web ha estat revisada i provada perquè funcioni correctament. En principi, es pot garantir el correcte funcionament els 365 dies de l’any, 24 hores al dia. No obstant això, el prestador no descarta la possibilitat que existeixin determinats errors de programació, o que succeeixin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l’accés a la pàgina web.

PYMERALIA S.L. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin sortir a col·lació de la manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts; de l’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts; de l’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal i condicions d’ús; o de la falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.

El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que puguin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

 

4.     Cookies [adaptar al supòsit concret]

El lloc web del prestador pot utilitzar cookies (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del lloc. Les cookies utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l’única finalitat de fer més eficaç la navegació, i desapareixen en acabar la sessió de l’usuari.

En cap cas s’utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal.

Per a més informació, veure la nostra Política de Cookies [ENLLAÇAR A la POLITICA DE COOKIES]

 

5.     Enllaços (Links)

Des del lloc web és possible que es redirigeixi a continguts de terceres webs. Atès que des de la web no podem controlar sempre els continguts introduïts pels tercers, PYMERALIA S.L. no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, el prestador manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic, procedint a la retirada immediata de la re-direcció a aquestes webs, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

El prestador no es responsabilitza de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitant, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador. No obstant això i en compliment del que disposa l’art. 11 i 16 de la LSSICE, el prestador es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o, quan sigui necessari, el bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que pot existir algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega ho notifique de forma inmediata a l’administrador del lloc web.

 

6.     Protecció de dades personals.

El prestador està profundament compromès amb el compliment de la normativa de protecció de dades personals i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades al Reglament Europeu de Protecció de dades i la normativa espanyola de protecció de dades. Per a més informació, veure la nostra Política de Privacitat. [ENLLAÇAR A LA POLÍTICA DE PRIVACITAT]

 

7.     Xarxes socials [adaptar al supòsit concret]

L’informem que PYMERALIA S.L.pot estar present en xarxes socials. El tractament de les dades que els usuaris incloguin en les mateixes [fent seguidors del prestador a les xarxes socials (i / o realitzant qualsevol vincle o acció de connexió a través d’aquestes)] es regirà per aquest apartat, així com per les condicions de ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés i ús de les xarxes socials en qüestió i acceptades prèviament per l’usuari. PYMERALIA S.L. tractarà les seves dades per tal d’informar-les activitats, productes o serveis del prestador a través d’aquestes xarxes socials, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin, però no es farà responsable dels seus polítiques de privacitat.

Queda prohibida la publicació de continguts:

 

– Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.

– Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives en els nostres usuaris o tercers i en general qualssevol siguin els continguts que PYMERALIA S.L. consideri no apropiats.

-I en general que contravinguin els principis de legalitat, honradesa, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció de l’ordre públic, la protecció de la vida privada, la protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

Així mateix, PYMERALIA S.L. es reserva la potestat de retirar, sense previ avís del lloc web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin no apropiats.

 

8.     Propietat intel·lectual i industrial

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, textos, vídeos, fotografies i / o gràfics són propietat del prestador o, en cas que fos necessari, disposa de la llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.

Independentment de la finalitat per la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, distribució i comunicació pública requereixen de l’autorització escrita prèvia per part del prestador. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, textos i / o gràfics aliens al prestador i que puguin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués esdevenir respecte als mateixos. En tot cas, el prestador compta amb l’autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.

El prestador reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant la menció o aparició en el lloc web, de l’existència de drets o cap responsabilitat del prestador sobre els mateixos, com tampoc respatller, patrocini o recomanació per part del mateix.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del correu electrònic dalt ressenyat.

 

9.     Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de les controvèrsies o qüestions relacionades amb la present pàgina web o de les activitats en aquesta desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals.

 

GUIA IMPLEMENTACIÓ

Clàusula a incloure juntament amb el formulari de contacte de la pàgina web.

 

Clàusula apartat de contacte web

 

 

_ ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (Amb enllaç al text de Política de privacitat)

_ ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS (la casella mai podrà estar pre-marcada)

 

 

 

GUIA IMPLEMENTACIÓ

Clàusula a incloure en un enllaç (hipervincle) titulat ‘Política de privacitat’ en totes les pàgines del web, per exemple al peu de pàgina (footer).

 

Important

Com veurà al llarg del document, hi ha alguns apartats marcats amb la indicació [ADAPTAR AL SUPÒSIT CONCRET]. Revisi atentament aquests apartats per valorar si cal incloure’ls o adaptar-los segons la seva activitat.

Si es vol demanar consentiment per enviar-li informació comercial s’haurà d’establir en algun apartat de la web o al formulari on es recullen les dades (per ex: email) dues caselles de verificació com les següents:

_ ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT (amb enllaç al text d’aquest document)

_ ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

No es podran incloure caselles pre-marcades

 

Política de Privacitat

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, els informem que la present pàgina web és propietat de PYMERALIA S.L., d’ara en endavant també el prestador, domiciliada a C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESOL 4 43540 S.C. DE LA RÀPITA. 43540 SANT CARLES DE LA RÀPITA (TARRAGONA), amb CIF: B97600688, Telèfon: 977744087 i email hola@pymeralia.com.

PYMERALIA S.L., com a responsable d’aquest lloc web i en conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDGDD) i per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), té implementades totes les mesures de seguretat, d’índole tècnica i organitzatives per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

A l’efecte del que preveu la LOPDGDD, PYMERALIA S.L.l’informa que les dades que voluntàriament ens està facilitant seran incorporades als nostres sistemes d’informació per tal de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del web; Les operacions previstes per a realitzar els tractaments són els següents: respondre a les consultes i / o proporcionar informacions requerides per l’Usuari; realitzar les prestacions de serveis i / o productes contractats o subscrits per l’Usuari; realitzar totes aquelles activitats pròpies de PYMERALIA S.L. pel present avís legal ressenyades i remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.

El prestador, mitjançant asterisc (*) en les caselles corresponents del formulari de contacte, l’informa d’aquesta obligatorietat a l’Usuari, indicant quines dades són necessaris. Mitjançant la indicació i introducció de les dades, l’Usuari atorga el consentiment inequívoc a PYMERALIA S.L. perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis del prestador.

En conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el prestador està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’art. 5 de l’RGPD i l’art. 4 de la LOPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPDGDD per protegir els drets i llibertats dels Usuaris.

D’acord amb aquestes normatives, doncs, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESOL 4 43540 S.C. DE LA RÀPITA. 43540 SANT CARLES DE LA RÀPITA (TARRAGONA), enviant un correu electrònic a hola@pymeralia.com indicant com Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei. Té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment. També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

 

CONFIDENCIALITAT I CESSIÓ DE DADES A TERCERS

Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per a garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, d’acord l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen amb els requisits i condicions d’integritat i seguretat establertes en la normativa vigent.

PYMERALIA S.L. no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per tal cessió. L’entitat responsable de la base de dades, així com els que intervinguin en qualsevol fase del tractament i / o les entitats a qui se’ls hagi comunicat -en tot cas sempre amb la corresponent autorització atorgada per l’usuari-, estan obligades a observar el secret professional ia l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant, en la mesura del possible, accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i / o la pèrdua de les dades,

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT [ADAPTAR AL SUPÒSIT CONCRET]

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de PYMERALIA S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

A través d’aquesta política de privacitat li informem que les fotografies que estiguin penjades al web són propietat de PYMERALIA S.L., incloent les dels menors, en les quals, per a l’obtenció d’aquestes, s’ha obtingut el consentiment previ dels pares, tutors o representants legals mitjançant la signatura dels formularis realitzats a l’efecte. No obstant això, els pares, tutors o representants dels menors, com a titulars de l’exercici dels drets d’aquests, i sempre previ requeriment formal per escrit, poden indicar la negativa a l’ús de la imatge del menor; en aquest cas, la imatge es mostrarà pixelada.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a PYMERALIA S.L., Exonerant a prestador de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

 

GUIA IMPLEMENTACIÓ

Clàusula a incloure en un enllaç (hipervincle) titulat ‘Política de cookies’ en totes les pàgines del web, per exemple al peu de pàgina.

 

Important

És molt important que el client adapti el contingut d’aquest document depenent de les cookies (o tecnologies similars) que efectivament s’estiguin utilitzant.

El primer paràgraf de l’esmentat document correspon al text d’avís d’ús de cookies que anirà en una primera capa del lloc web -per exemple a través d’un banner-.

 

BANNER AVÍS UTILITZACIÓ COOKIES

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

 

ANTECEDENTS

De conformitat amb la normativa espanyola que regula l’ús de cookies en relació a la prestació de serveis de comunicacions electròniques, recollida en el Reial Decret Llei 13/2012 del 30 de març, l’informem sobre les cookies utilitzades en el lloc web de PYMERALIA S.L.(també el prestador) i el motiu del seu ús. Així mateix, li informa que en navegar en el Lloc Web vostè està prestant el seu consentiment per poder utilitzar-les.

 

QUÈ SÓN LES COOKIES?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari. Les cookies s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador o dispositiu i no proporcionen referències que permetin conèixer les seves dades personals.

 

COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXEMPTES

Segons la directiva de la UE, les cookies que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les cookies d’analítica i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament del lloc web o la prestació de serveis expressament demandats per l’usuari.

 

TIPUS DE COOKIES

  1. a) Segons l’entitat que les gestioni, hi ha cookies pròpies (aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei Sol·licitat per l’usuari) i de tercers (les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies).
  2. b) Segons el temps que romanen actives, hi ha les de sessió (dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web) i les persistents (en què les dades s’emmagatzemen en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta -pot anar d’uns minuts a diversos anys-).
  3. c) Segons la finalitat per a la qual tracten la informació que recopilen, poden ser:

– Cookies tècniques (necessàries per a l’ús del web i la prestació del servei contractat),

– Cookies de personalització (que permeten a l’usuari accedir al servei amb característiques predefinides, com ara l’idioma, tipus de navegador, configuració regional, etc.)

– Cookies d’anàlisi (recullen informació l’ús que es realitza del web),

– Cookies publicitàries (recullen informació sobre les preferències i eleccions personals dels usuaris),

– Cookies d’afiliats (permeten fer un seguiment de les visites procedents d’altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d’afiliació).

 

TIPUS DE COOKIES UTILITZADES PER AQUEST LLOC WEB

Les cookies utilitzades al nostre lloc web són de sessió i de tercers, [ADAPTAR AL CAS CONCRET] I ens permeten emmagatzemar i accedir a informació relativa a l’idioma, el tipus de navegador utilitzat, i altres característiques generals predefinides per l’usuari, així com seguir i analitzar l’activitat que porta a terme per millorar i prestar els nostres serveis d’una manera més eficient i personalitzada. Les cookies utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l’única finalitat de fer més eficaç la navegació. En cap cas aquestes cookies proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal i no es fan servir per a la recollida dels mateixos.

La utilització de les cookies ofereix avantatges, com ara:

– facilita a l’usuari la navegació i l’accés als diferents serveis que ofereix aquest lloc web;

– evita a l’usuari haver de configurar les característiques generals predefinides cada vegada que accedeix al lloc web; i

– afavoreix la millora del funcionament i dels serveis prestats a través d’aquest lloc web, després del corresponent anàlisi de la informació obtinguda a través de les cookies instal·lades.

En accedir al nostre web se l’informa que, si segueix navegant se li s’instal·laran diverses cookies de tercers consentint així la instal·lació de determinades cookies que tindran com a única finalitat la de registrar l’accés al nostre lloc web per a la realització d’estadístiques anònimes sobre les visites, recopilant informació sempre de forma anònima. No cal que accepti la instal·lació d’aquestes cookies, pot navegar igualment per tota la nostra web.

En diverses seccions del nostre web es podran instal·lar cookies de xarxes socials, en concret les següents:

  • Cookie de Twitter, segons el que disposa la seva política de privacitat i ús de cookies.
  • Cookie de Facebook, segons el que disposa la seva política de cookies.
  • Cookie de Linkedin, segons el disposat a la seva pàgina sobre l’ús de les cookies.
  • Cookie de Google+ i Google Maps, segons el que disposa la seva pàgina sobre quin tipus de cookies utilitzen.

 

[OMPLIR]

 nom  tipus  caducitat  finalitat  classe

 

REVOCACIÓ

En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador acceptant o rebutjant totes les cookies, o bé seleccionar aquelles la instal·lació admet i quins no, seguint un dels següents procediments, que depèn del navegador que utilitze:

 

Google Chrome (Al Menú Eines):

Configuració> Mostra opcions avançades> Privadesa (Configuració de contingut)> Cookies: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktopandhl=es

Microsoft Internet Explorer (Al Menú Eines):

Opcions d’Internet> Privadesa> Avançada: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Firefox:

Opcions> Privadesa> Cookies: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias

 

Safari, iPad i iPhone:

Preferències> Privadesa: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

opera:

Configuració> Opcions> Avançat> Cookies: http://help.opera.com/Windows/12.00/es-ES/cookies.html

 

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com ara Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment al menú de “Opcions” a la secció de “Privadesa”. (Si us plau, consulteu l’ajuda del seu navegador per a més informació).

 

DESACTIVACIÓ / ACTIVACIÓ I ELIMINACIÓ DE COOKIES

Per restringir o bloquejar les cookies, es fa a través de la configuració del navegador.

Si no desitja que els llocs web posin cap galeta al seu equip, pot adaptar la configuració del navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap galeta. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les cookies, o únicament les cookies de tercers. També pot eliminar qualsevol de les cookies que ja es trobin en l’equip. Recordeu que s’haurà d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.

Recordeu que si no desitja rebre cookies, ja no podrem garantir que el nostre lloc web funcioni com cal. Potser algunes funcions del lloc es perdin i és possible que ja no pugui veure certs llocs web. A més, rebutjar les cookies no vol dir que ja no vagi a veure anuncis publicitaris. Simplement els anuncis no s’ajustaran als seus interessos i es repetiran amb més freqüència.

Cada navegador té un mètode diferent per adaptar la configuració. Si cal, consulteu la funció d’ajuda del navegador per establir la configuració correcta.

Per desactivar les cookies al telèfon mòbil, consulteu el manual del dispositiu per obtenir més informació.

Podeu obtenir més informació sobre les cookies a Internet, http://www.aboutcookies.org/.

Tenint en compte la forma en què funciona Internet i els llocs web, no sempre comptem amb informació de les cookies que col·loquen terceres parts a través del nostre lloc web. Això s’aplica especialment a casos en què la nostra pàgina web conté el que es denominen elements integrats: textos, documents, imatges o breus pel·lícules que s’emmagatzemen en una altra part, però es mostren al nostre lloc web oa través del mateix.

Per tant, en cas que es trobi amb aquest tipus de cookies en aquest lloc web i no estiguin enumerades en la llista anterior, li preguem que ens ho comuniqui. O bé poseu-vos en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les cookies que col·loca, la finalitat i la durada de la galeta, i com ha garantit la seva privacitat.

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

PYMERALIA S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web, podent, fins i tot, limitar o no permetre l’accés a la informació.

PYMERALIA S.L. no assumeix cap tipus de responsabilitat per la informació continguda en les webs de tercers a les que es pugui accedir pels “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del prestador.

La presència de “links” o enllaços només tenen finalitat informativa i en cap cas suposa cap suggeriment, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

 

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

PYMERALIA S.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

 

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, PYMERALIA S.L.. no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis de la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el nostre Butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre PYMERALIA S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals.

 

Comunicacions comercials per via electrònica

Pel que fa al tractament de les dades a través de webs per a la realització de comunicacions comercials per via electrònica s’imposa l’aplicació de la LSSICE (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic) recollida en els articles 19 a 22. Aquesta normativa és de gran importància ja que regula l’enviament de comunicacions comercials electròniques, sent l’AEPD (Agència Espanyola de Protecció de Dades) l’entitat competent per sancionar els incompliments.

La LSSICE amb caràcter general prohibeix l’enviament de comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent sense haver estat prèviament sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris.

Per tant, en el moment de la recollida de dades s’haurà de sol·licitar l’acceptació d’un text que informi de la finalitat comercial (així com qualsevol altra que li sigui aplicable) per a la qual es van a utilitzar les dades. És convenient que la vostra acceptació la política de privacitat i que de la mateixa manera pugui assenyalar l’acceptació per a l’enviament de comunicacions comercials. Aquest precepte es pot dur a terme incloent a la web, en el moment de demanar les dades, dues caselles de l’estil:

 

_ ACCEPTO LA POLÍITICA DE PRIVACITAT (amb enllaç al document POLÍITICA DE PRIVACITAT)

_ ACCEPTO L’ENVIAMENT DE COMUNICACIONS COMERCIALS

 

No es podran incloure caselles pre-marcades.

En tot cas, les comunicacions comercials han de:

  • Ser clarament identificables com a tal des de l’inici de la comunicació, per exemple, inserint al principi del correu electrònic la paraula “PUBLICITAT” o “PUBLI”, en el cas d’SMS.
  • Oferir la possibilitat a l’usuari d’oposar-se al tractament de les seves dades amb fins promocionals mitjançant un procediment senzill i gratuït. Per exemple, inserir al final del correu electrònic el següent: “Si no desitja rebre més comunicacions comercials, feu clic aquí”.
  • En cas d’ofertes promocionals que incloguin descomptes, premis, regals o concursos, s’han d’identificar clarament les condicions d’accés o participació. S’aconsella inserir la següent clàusula al final del correu electrònic: “Consulteu les condicions del concurs aquí” (i inserir les condicions del concurs en qüestió).
  • El consentiment per a la utilització de les dades personals amb finalitats publicitàries o comercials ha de ser revocable en qualsevol moment a través d’un mitjà senzill i gratuït. Quan les comunicacions hagin estat remeses per correu electrònic aquesta comunicació ha d’incloure una adreça electrònica vàlida on pugui exercir aquest dret queda prohibit l’enviament de comunicacions que no incloguin aquesta direcció.

 

Model de clàusula a incloure en correus comercials:

D’acord amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reial Decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD), els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades propietat de PYMERALIA S.L.. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament pel enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Les seves dades no se cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. La present comunicació comercial s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic. Si desitja deixar de rebre comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça hola@pymeralia.com indicant en l’assumpte “Baixa comunicacions comercials”, o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESOL 4 43540 S.C. DE LA RÀPITA. 43540 SANT CARLES DE LA RÀPITA (TARRAGONA). Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).